Equip

Equip

27/09/2021

Creatius. Especialistes. Eficients.

Perquè ens encanta treballar bé però de manera única i original. Perquè ens apassiona la nostra feina. Perquè sempre és millor treballar amb un somriure, a Snik Comunicació ens agrada aportar als projectes un toc especial. Descobreix el nostre equip de capsbojos d'alta densitat neuronal. :-)

 

Marta Lagé

Apassionada de la gestió i el contacte amb els clients, i la gestió de xarxes socials.
Grau en Marketing i investigació de mercats per la UOC, Grau superior en Marketing digital per al IOC i Master en Comunicació de Moda a La Blanquerna.

Sonia Compadre

Direcció creativa i copywriter amb més de 18 anys d'experiència al sector online portant a terme projectes per a clients i agències locals i multinacionals.
Llicenciada en Publicitat i RRPP per la UAB (Barcelona), Màster en escriptura creativa per a cinema i TV.

Esther Fernández

Apassionada de les estratègies, la gestió de projectes i la realització de propostes de comunicació a mida de cada client.
Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rey Juan Carlos i Grau Superior en Tècnic de Màrqueting i Publicitat, gestionarà les estratègies de comunicació dels nostres clients, per ajudar-los a arribar més i més lluny.

Jan Granell

Maquetador i programador web i de l'ecosistema digital, apassionat del codi i els algorismes.Grau en DAM (Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma) i en Aplicacions d'Intel·ligència Artificial.

Lisa Farias

Periodista especialitzada en fotografia, edició de vídeo, generació de continguts i dinamització de xarxes socials.
Graduada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid (UCM), Grau Superior en Il·luminació, Captació i Tractament de la Imatge i Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Núria Prada

Apassionada dels directes, les cobertures de premsa, la gestió de mitjans de comunicació…
Gran comunicadora, Graduada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), i amb experiència en mitjans de comunicació com ara TVE i el Diari de Tarragona.

Eduardo Zotes

Expert en marketing digital especialitzat en estratègias de posicionament SEO i campanyes de pagament SEM-PPC.
Consultor de marketing digital Llicenciat a la Universitat d'Oviedo i Postgrau a la UOC..

Jordi C.

Director d'Art amb més de 18 anys d'experiència creant i dissenyant per a agencies i projectes de primera línia com el Museu de Cera de Barcelona, hoy-voy, FEM, entre altres.
Tècnic Superior en Arts Gràfiques a l'Escola d'art i disseny de Vilanova i la Geltrú